miercuri, mai 15, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Târgujienii pot depune formularele de cerere pentru ajutorul de încălzire la începutul lunii noiembrie

Primăria Târgu Jiu anunță că cetățenii municipiului, care îndeplinesc condițiile pentru a beneficia de ajutorul pentru încălzirea locuinței și suplimentul pentru energie, sunt așteptați, în perioada 28-29 octombrie, între orele 08:00- 16:00, să ridice formularele de cerere necesare.

În perioada 01-20 noiembrie, intervalul orar 08:00- 18:00, oamenii pot să depună formularele completate si însoțite de documentele doveditoare, la Cluburile Vârstei a Treia din strada Mioriței și strada Olteniței.

„În condițiile actuale privind pandemia, beneficiarii sunt rugați să completeze acasă formularele pentru a evita aglomerația, urmând ca angajații Direcției de Protecție Socială să verifice corectitudinea modului de completare, precum și existenta documentelor doveditoare privind componenţa familiei, veniturile acesteia și sistemul de încălzire utilizat”, informează Primăria Târgu Jiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Venitul mediu net lunar până la care se acordă ajutorul pentru încălzirea locuinței și suplimentul pentru energie este de 1386 lei/persoană în cazul familiei, și de 2053 lei în cazul persoanei singure.

Politica