Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Covid-19. Femeie cercetată penal după ce ar fi folosit la școală un certificat de vaccinare fals!

Publicat

pe

O femeie, mama unui elev de 13 ani de la Liceul de Informatică Tiberiu Popoviciu din Cluj-Napoca, este cercetată penal pentru fals şi uz de fals, după ce a prezentat la şcoală un certificat fals de vaccinare anti-COVID-19 pentru fiul său, informează un comunicat al poliției, potrivit libertatea.ro.

„În cursul zilei de ieri, 21 octombrie, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost informată de reprezentanţi ai DSP Cluj cu privire la o posibilă situaţie de prezentare a unui certificat de vaccinare împotriva COVID-19 fals. Documentul respectiv ar fi fost prezentat în cadrul unei unităţi de învăţământ din municipiul Cluj-Napoca de către un minor care frecventa cursuri la acea instituţie. Au fost demarate verificări pentru stabilirea autenticităţii documentului, în funcţie de rezultat urmând a fi dispuse măsurile legale”, se arată într-o informare transmisă de IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, pe numele femeii a fost deschis un dosar penal pentru fals şi uz de fals. Conform unor surse judiciare, femeia a susţinut iniţial că şi-ar fi vaccinat copilul cu serul Johnson&Johnson în judeţul Timiş, iar apoi şi-a schimbat declaraţia, susţinând că vaccinarea ar fi fost făcută în Bucureşti.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.