vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Peluza Sud 97 și Peluza Nord se strâng în centrul Craiovei!

FCU Craiova nu a pus încă în vânzare biletele, deși mai sunt patru zile până la derby

CSU Craiova și FCU Craiova joacă duminică, de la ora 21:00, iar suporterii și-au făcut deja planurile. Peluza Nord Craiova a strigat adunarea și i-a chemat pe toți fanii clubului patronat de Mihai Rotaru să se strângă în centrul orașului.
„5,88 incidența în Craiova, deci se sare de 6 și mititeii sunt obligați să ne dea minim 1.500 de bilete, nu 450 cum sperau.
– IMPORTANT! Toată lumea își ia bilete la Nord până la epuizarea lor, doar mai târziu, dacă mai e cazul se cumpără bilete și la T2. Nu cădeți în capcana mititeiilor de a ne dispersa pe stadion sau mai grav de a manipula apoi presa că suporterii noștri au fost de fapt de ai lor.
Ne adunăm la Terasele din centru, de pe Unirii (vis-a-vis de Mercur). Peluza Nord o să fie acolo prima, începând cu ora 18:00, pentru a se asigura că nu se întâmplă nimic suporterilor normali la fel cum am făcut la sărbătoarea Cupei când noi am fost 3-4.000, iar boovenii 2-300.
– Începem adunarea de la ora 18:00, urmând ca în jurul orei 20 să plecăm toți împreună spre stadion.
– mititeii o să încerce în continuare șicane cu bilete pentru că sunt disperați să ne împuțineze simțindu-se în evidentă inferioritate. Asta este și motivul pentru care nu au scos încă biletele la vânzare. Este de datoria noastră ca aceste șicane să nu își atingă scopul.
– Nu vă grăbiți să vă luați bilete în alte sectoare, așteptați indicațiile clubului și ale Peluzei Nord. Indiferent cum, până la urmă o să intre la stadion toți cei care vor, dar important este să stăm împreună”, se arată în comunicatul Nordului.

Cu ceva timp în urmă și Sudul a dat o înștiințare în care anunță adunarea în Centrul Vechi: „Indiferent dacă meciul se va juca cu sau fără spectatori, Peluza Sud va fi la stadion! Ne vedem la ora 18:00 în Centrul Vechi, în negru și pregătiți să mai arătam încă o dată sclavilor că nu au ce căuta în acest oraș. Mai multe detalii vom anunța pe parcursul acestei săptămâni, când vom ști cu certitudine modul de desfășurare al partidei”, au scris suporterii pe Facebook.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Clubul organizator, FCU Craiova, nu a pus încă în vânzare biletele pentru derby-ul din Bănie, deși mai sunt patru zile până la evenimentul sportiv. Într-un răspuns dat Gsp.ro, Grupul de Comunicare Strategică a făcut lumină în ceea ce privește prezența la stadion. În cazul în care incidența depășește 6 la 1.000 de locuitori, fapt previzibil să se întâmple în Bănie la ora jocului, atunci pe stadion pot intra doar vaccinații.
„Dacă incidența depășește 6 la mia de locuitori nu este permis accesul publicului mixt (trecuți prin boală sau cu test negativ), ci doar al persoanelor vaccinate și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, iar competiția se poate desfășura la capacitatea maximă a arenei” – a anunțat Guvernul României.
Dumitru Dragomir este de părere că vor exista olteni care vor păcăli și această regulă a vaccinării, cu adeverințe false.
„Să aveți voi în buzunar de 100 de euro câți vor intra pe blat la meciul ăsta! Au început și craiovenii să dea înapoi. Nu mai e fotbal de calitate și atunci lumea nu se mai duce la meciuri”, a spus Dumitru Dragomir, la Pro X.

Politica