luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident cu SMURD-ul în centrul Craiovei

Un pompier a fost rănit, după ce autospeciala SMURD în care se afla, ca pasager, a fost lovită de un autoturism. SMURD-ul, care avea semnalele acustice și luminoase pornite, a fost proiectat într-o altă mașină. Accidentul a avut loc în centrul Craiovei.

„În această seara, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada A.I.Cuza din Craiova s-a produs un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit ca un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din Craiova, pe strada Arieș, la intersecția cu strada A.I. Cuza din Craiova, a intrat în coliziune cu o autospecială de pompieri, condusă de un bărbat de 43 de ani, din Craiova, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din impact, autospeciala a fost proiectată într-un autoturism care circula din sensul opus de mers.

În urma accidentului, un bărbat de 39 de ani, pasager dreapta față în autospecială a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”-IPJ Dolj

Sursa foto: facebook/Info Trafic Craiova și Dolj

Politica