miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Olt, cu program prelungit în perioada alegerilor parțiale de la Deveselu

Programul de funcționare a Direcției Județene de Evidență a Persoanelor Olt va fi prelungit în perioada alegerilor locale parțiale din comuna Deveselu.

Scrutinul va avea loc în mai puțin de două săptămâni, pe 27 iunie, motiv pentru care instituția, aflată în subordinea Consiliului Județean Olt, vine în sprijinul cetățenilor ale căror acte trebuie preschimbate.

Va fi instituit un program special în zilele de 26 iunie, precum și în ziua alegerilor, punctele de lucru de la Slatina şi Caracal fiind deschise. Astfel, se vor primi și elibera documente, în special actul de identitate, în cazul în care acesta a expirat sau trebuie schimbat, scrie evenimentdeolt.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Programul Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor Olt pentru secția de primiri şi eliberări documente:

·        la sediul central din municipiul Slatina, strada Centura Basarabilor, nr. 8, telefon 0249/415.201 – sâmbătă, 26 iunie, între orele 08:00 – 16:00, şi duminică, 27 iunie, între orele 07:00 – 21:00;

·        la sediul Serviciului Public Local Comunitar de Evidenţă a Persoanelor Caracal, din Piaţa Victoriei, nr. 10, telefon 0249/511.383 – sâmbătă, 26 iunie, în intervalul orar 08:00 – 16:00, şi duminică, ziua când au loc alegeri locale parţiale la Deveselu, între 07:00 – 21:00.

Alegerile locale parțiale din comuna Deveselu au fost organizate în urma decesului candidatul Ion Aliman (PSD), votat de cei mai mulți dintre locuitorii din comună. Acesta a fost răpus de noul coronavirus înainte cu zece zile de desfășurarea scrutinului electoral, fiind în continuare votat de cetățeni. În cele din urmă, funcția de edil a fost preluată de viceprimarul Nicolae Dobre, ale cărui atribuții executive vor înceta odată cu numirea în funcție a noului primar.

Totodată, Nicolae Dobre candidează la Primăria Deveselu din partea PSD la alegerile parţiale. Alături de el sunt și Marius Iulian Aliman, fiul fostului primar Ion Aliman de la Partidul Naţional Liberal (PNL), Gabriel Branişte de la Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), Marius Sorin Ana de la Partidul Mişcarea Populară (PMP), Luminița Cepan de la Uniunea Salvaţi România (USR), Constanţa Mirela Motrici de la Partidul Neamul Românesc (PNR) și independentul Dorel Gorcea.

Politica