marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Copiii, sărbătoriți de polițiștii și fermierii din județ

De Ziua Copilului, Asociația Internațională a Polițiștilor (IPA) și Asociația Tinerilor Fermieri (ATF), filialele Olt au organizat un eveniment dedicat celor mici, în care au fost scoase spre degustare diverse produse locale.

Evenimentul a avut loc la o fermă hipică din localitatea Găneasa. Copiii au avut la dispoziție fructe, legume, siropuri și numai, bucurându-se și de locația aleasă, unde au învățat să călărească.

„Copiii au degustat din produsele noastre locale, legume, fructe, am avut şi căpşuni, brânzeturi din lapte de capră şi de vacă. Sucuri bio din mere bio de la fermele din Găneasa şi Balş. Pentru părinţi a existat şi berea artizanală produsă la Găneasa, de către un întreprinzător local. A fost un fel de Ziua Recoltei pe timp de pandemie”, a explicat Florin Ciobanu, președintele Asociației Tinerilor Fermieri Olt, potrivit gazetanoua.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În altă ordine de idei, evenimentul a prilejuit viitoarea colaborare dintre Asociația Tinerilor Fermieri și alte instituții din județ, printre care și Poliția.

Astfel, vor fi demarate activități de livrare a produselor locale, punându-se accent pe promovarea și consumul recoltelor autohtone.

„În parteneriat cu Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor Olt, am gândit un program de promovare a produselor locale – legume fructe, brânzeturi şi aşa mai departe – urmând ca, în perioada următoare, să demarăm şi proiectul acesta de livrări de produse, la comandă, către diverse instituţii, printre care Poliţia. Astăzi, fiind şi Ziua Copilului, am cuplat acest eveniment şi am reuşit să promovăm produsele locale”, a completat Florin Ciobanu.

Politica