vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Începe reforma în Ministerul Dezvoltării: zeci de posturi vacante, tăiate

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor publice și Administrației, Cseke Attila, anunță că începe reformă în cadrul instituției sale. Vor fi tăiate zeci de posturi vacante din cadrul instituției, iar cele rămase vor fi transformate în posturi pentru debutanți, în scopul încurajării tinerilor de a opta să se angajaze în instituție.

Proiectul de act normativ prin care vor fi tăiate 65 de posturi vacante, din cadrul ministerului a fost publicat luni, în dezbatere publică, scrie g4media.ro

Jumătate din cele 86 de postri rămase vor fi transformate în posturi pentru debutanți, pentru a facilita accesul tinerilor profesioniști în minister.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Pe lângă încurajarea tinerilor la angajare în minister și economia banilor publici, scopul măsurii este de a avea un minister mai mic dar mai eficient”, a anunțat ministrul Cseke Attila.

Totodată, vor fi tăiate și două posturi politice de conducere. Două posturi de subsecretari de stat, cu personalul din cabinetele lor vor fi scoase din organigrama ministerului.

Ministrul a subliniat că în viitor va lua măsuri de reorganizare și eliminare a unor structuri de conducere și că va înființa un nou departament cu scopul de a derula proiectele de investiții finanțate prin Programul Național de Redresare și Reziliență.

Politica