vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Adolescent, violat în baia unei săli de jocuri din Târgu Jiu

Un bărbat de 27 de ani din Gorj a fost reținut marți de către polițisti, după ce acesta se pare că a violat un minor de 17 ani. Incidentul a avut loc în baia unei săli de jocuri din Târgu Jiu. Agresorul se pare că a și filmat actul cu telefonul mobil, distribuind apoi filmarea mai multor persoane în mediul online.

„Din cercetări a reieșit că, la data de 23 septembrie 2019, acesta ar fi determinat, prin constrângere fizică și psihică, un minor, de 17 ani, să întrețină un act sexual cu el, în baia unei săli de jocuri din municipiul Târgu Jiu.

Agresiunea sexuală ar fi fost surprinsă prin înregistrarea audio-video, cu un terminal mobil ce aparținea bărbatului bănuit, iar, ulterior, ar fi fost stocată pe respectivul terminal și distribuită prin intermediul rețelelor de socializare și aplicațiilor tip chat de comunicare, către diverse persoane.
La data de 18 mai a.c., bărbatul a fost reținut și introdus în Arestul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj”, conform IGPR.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Începând de miercuri, bărbatul se află în arest prevenit pentru 30 de zile.

„La data de 19.05.2021, Tribunalul Gorj a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările au fost efectuate cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul SCCO Gorj. În cadrul audierilor, persoanele vătămate au beneficiat consiliere psihologică, precum și de toate drepturile și măsurile de protecție prevăzute de Codul de Procedură Penală”, a adăugat DIICOT.

Politica