vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Testarea pentru redobândirea permisului se va face într-o locație nouă

Șoferii olteni, al căror permis de conducere le-a fost suspendat și pe care vor să-l redobândească, vor fi testați într-un nou spațiu.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Olt au transmis, printr-un comunicat, că șoferii sunt așteptați, începând de miercuri, 14 aprilie, în clădirea fostului Colegiu Tehnic „Ion Mincu”.

„Începând din 14 aprilie 2021, testarea conducătorilor auto pentru reducerea perioadei de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule se va desfășura în fiecare zi de miercuri, începând cu ora 09:00, la o nouă adresă, în municipiul Slatina, strada Drăgănești, nr.25, județul Olt (sediul fostului Colegiu Tehnic “Ion Mincu”).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Persoanele care urmează să susțină testarea trebuie să aibă asupra lor: cartea de identitate, dovada înlocuitoare a permisului de conducere și pix cu pastă albastră.

Totodată, având în vedere contextul actual generat de pandemia de Covid-19, pentru limitarea răspândirii acestui virusul, fiecare persoană trebuie să poarte mijloace de protecție”, precizează IPJ Olt.

Politica