vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un gorjean s-a urcat beat pe bicicletă și a ajuns la spital

Un bărbat de 65 de ani, din comuna Dănești, a căzut de pe bicicletă în plină stradă, dar nu pe partea carosabilă. Totuși, acesta a fost rănit în urma căzăturii și a fost nevoie să primească îngrijiri medicale la spital. O femeia a chemat ajutoare pentru biciclistul lovit.

„Polițiști din cadrul  Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112, de către o femeie de 49 de ani, cu privire la faptul că a avut loc un eveniment rutier pe raza localității Dănești. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 65 de ani, din comuna Dănești, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DJ 674 A Dănești, s-ar fi dezechilibrat și a căzut de pe bicicletă în afara părții carosabile. În urma evenimentului rutier a rezultând rănirea biciclistului, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat al polițiștilor gorjeni.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica