vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O gorjeancă de 13 ani a fugit de acasă împreună cu iubitul ei

O femeie în vârstă de 33 de ani, din comuna Bălănești, a cerut ajutorul polițiștilor gorjeni după ce fiica sa a fugit de acasă. Fata are 13 ani și ar fi plecat împreună cu un băiat cu 2 ani mai mare.

„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de o femeie de 33 de ani, din comuna Bălănești, care locuiește fără forme legale în municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că fiica sa minoră, de 13 ani, ar fi plecat în mod voluntar de la domiciliu împreună cu un alt minor de 15 ani, din Târgu Jiu. În cauză polițiștii au fost efectuat cercetarea la fața locului, minora fiind pusă în urmărire”, au informat oamenii legii.

La scurt timp, în urma verificărilor efectuate, fata a fost depistată de către polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Târgu Jiu, fiind găsită împreună cu băiatul de 15 ani, cu care se presupunea că ar fi plecat, la domiciliul unui prieten al acestora.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din declarațiile sale, polițiștii au stabilit că pe perioada cât a lipsit de la domiciliu minora nu a fost victima vreunei infracţiuni, fiind încredințată mamei sale. 

Politica