Bărbat amendat pentru că a făcut observație mai multor oameni că nu purtau masca de protecţie

Vorba multă e sărăcia omului! Acesta este și cazul unui bărbat care a fost amendat de polițiști după ce s-a plâns de faptul că mai mulţi oameni dintr-un magazin nu purtau mască de protecţie. Sancţiunea contravenţională aplicată a fost de 200 lei.

În localitatea Băiuţ din judeţul Maramureş, un bărbat a fost sancţionat după ce a reclamat faptul că mai mulţi angajaţi ai unui magazin, dar şi mai mulţi clienţi nu poartă masca de protecţie deloc sau nu o poartă corespunzător.   Deranjaţi de atitudinea bărbatului, angajaţii magazinului au sunat la poliţie, iar oamenii legii ajunşi la faţa locului l-au sancţionat pe acesta cu 200 lei.

Motivul ar sta în faptul că bărbatul ar fi provocat un scandal în magazin, deranjându-i astfel pe restul clienţilor. Pe lângă sancţiunea aplicată, poliţiştii s-au autosesizat şi în cazul unei filmări pe care bărbatul a făcut-o. În urma cercetărilor, poliţiştii au aplicat alte şapte sancţiuni contravenţionale.   În fapt, cinci persoane au fost sancţionate contravenţional conform Legii 55/2020, o persoană a fost sancţionată contraventional conform Legii 61/1991, iar cea de-a şaptea persoană a fost sancţionată conform ambelor legi, notează adevărul.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

După cormorani, Daea are o nouă țintă. Vrea să împuște ciorile

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a pus gând rău ciorilor....

Actul sexual cu un minor sub 16 ani va fi considerat viol

Legea anti-viol a primit raport favorabil, miercuri, în comisia...

Femeie în vârstă de 66 de ani, dată dispărută de fiul ei

Un bărbat în vârstă 43 de ani, din comuna...

,,Călușul Românesc” vine la Caracal

După Festivalul de Teatru, Caracalul devine din nou centru...