sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbat amendat pentru că a făcut observație mai multor oameni că nu purtau masca de protecţie

Vorba multă e sărăcia omului! Acesta este și cazul unui bărbat care a fost amendat de polițiști după ce s-a plâns de faptul că mai mulţi oameni dintr-un magazin nu purtau mască de protecţie. Sancţiunea contravenţională aplicată a fost de 200 lei.

În localitatea Băiuţ din judeţul Maramureş, un bărbat a fost sancţionat după ce a reclamat faptul că mai mulţi angajaţi ai unui magazin, dar şi mai mulţi clienţi nu poartă masca de protecţie deloc sau nu o poartă corespunzător.   Deranjaţi de atitudinea bărbatului, angajaţii magazinului au sunat la poliţie, iar oamenii legii ajunşi la faţa locului l-au sancţionat pe acesta cu 200 lei.

Motivul ar sta în faptul că bărbatul ar fi provocat un scandal în magazin, deranjându-i astfel pe restul clienţilor. Pe lângă sancţiunea aplicată, poliţiştii s-au autosesizat şi în cazul unei filmări pe care bărbatul a făcut-o. În urma cercetărilor, poliţiştii au aplicat alte şapte sancţiuni contravenţionale.   În fapt, cinci persoane au fost sancţionate contravenţional conform Legii 55/2020, o persoană a fost sancţionată contraventional conform Legii 61/1991, iar cea de-a şaptea persoană a fost sancţionată conform ambelor legi, notează adevărul.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica