vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți.Verificări la peste 65 de societăți comerciale cu privire la respectarea măsurilor impuse în această perioadă

Forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat în vederea asigurării respectării normelor legale aflate în vigoare pe perioada stării de alertă. Astfel, în ultima zi au fost verificate peste 65 de societăți comerciale și aproximativ 280 de persoane.

Polițiștii mehedințeni au verificat aproximativ 280 persoane și peste 65 de  societăți comerciale cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse în această perioadă, obiectivul urmărit fiind siguranța cetățenilor.  În urma activităților de desfășurate au fost aplicate 133 sancțiuni contravenționale dintre care 89 au fost pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală în valoare de peste 25.000 lei.

Cadrele ISU Mehedinți au continuat verificările pe linia prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2 și au desfășurat 2 verificări ale unor piețe. De asemenea, pompierii mehedințeni au efectuat 21 de misiuni, dintre care 14 pentru decontaminarea  ambulanțelor SMURD și SAJ, iar 7 pentru preluarea și transportul unor persoane confirmate care au necesitat îngrijiri medicale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliția  locală a făcut verificări la  129 de persoane din 83 de locații cu privire la noile măsuri reglementate prin  Legea 136/2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic. De asemenea, a executat misiuni de verificare a purtării măștii de protecție în mijloacele de transport, în urma cărora au fost sancționate cu avertisment 8 persoane în conformitate cu prevederile Legii 55/2020.

În dispozitivul comun cu IPJ MH au fost angrenate 8 echipaje de poliție  locală, dintre care 6 echipaje de ordine publică și 2 echipaje de rutieră.

Politica