Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Cristinel Pavel, fostul prefect de Mehedinți, este candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Mehedinți

Publicat

pe

Fostul prefect, Cristinel Pavel, este candidatul PNL Mehedinți la președinția Consiliului Județean Mehedinți. Acest lucru a fost posibil după ce în ședința Guvernului de vineri, 7 august, a fost adoptată hotărârea privind încetarea exercitării funcției publice de prefect al județului Mehedinți.

Astfel, neavând restricții de etică, Cristinel Pavel a anunțat că participă în cursa pentru a fi ales președinte al Consiliului Județean Mehedinți.

„Este pentru prima dată când voi candida pentru o funcție aleasă de demnitate publică, importantă pentru județul nostru, iar propunerea pe care am primit-o din partea Partidului Național Liberal mă onorează. Cunosc foarte bine problemele cu care se confruntă județul Mehedinți, probleme care trenează de mulți ani și care în ultimii opt ani, sub administrația PSD, s-au agravat. Mehedințenii merită să aibă un preşedinte de Consiliu Judeţean care să le apere interesele și să pună în practică proiecte majore pentru reclădirea acestui județ”, a declarat Cristinel Pavel.

El va face echipă cu Daniel Cîrjan, candidatul PNL la primăria Drobeta Turnu Severin și restul candidaților care urmează să fie validați și anunțați de conducerea liberală din Mehedinți.

Continue Reading