vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tăiat cu cutterul pentru că a refuzat să dea de băut

Un tânăr de 30 ani, din Verbiţa, a fost agresat de un bărbat căruia nu a mai vrut să îi vândă băuturi alcoolice. Agresorul l-a tîiat cu un cutter în zona urechii.

„In cursul zilei de ieri, 1 iunie, politisti din cadrul Sectiei 7 Politie Rurala Plenita au fost sesizati cu privire la faptul ca un angajat al unui magazin ar fi fost ranit in zona urechii de un client.
Politistii s-au deplasat la fata locului, unde au identificat un tanar de 30 de ani, din Verbita, care ar fi fost taiat in zona urechii cu un obiect ascuţit, de un barbat de 53 de ani, din aceeasi localitate.
Din cercetarile efectuate, politistii au stabilit ca cel in cauza l-ar fi agresat pe tanar, intrucat acesta ar fi refuzat sa il mai serveasca cu bauturi alcoolice.
Persoana vatamata a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale, iar in cauza politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente”, arată IPJ Dolj.

Agresiune şi în Craiova. Un bărbat de 47 ani a anunţat astăzi Poliţia că, în timp ce se afla pe o strada din cartierul 1 Mai, a fost agresat fizic, fara motiv, de 2 barbati necunoscuti.
„La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Sectiei 2 Politie Craiova care au demarat cercetarile in vederea lamuririi starii de fapt si pentru identificarea persoanelor implicate in eveniment.
Persoana vatamata nu s-a deplasat pana in prezent la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.
In cauza a fost intocmit un dosar penal pentru comiterea infractiunii de lovire sau alte violente”, potrivit IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica