marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Începând cu anul 2020, AJVPS Gorj crește cotizația pentru pescari

Gorjenii care doresc să pescuiască pe râurile din județ trebuie să cotizeze mai mult începând cu anul viitor. Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS) Gorj va percepe o taxă mai mare cu cel puțin 10 lei. În prezent taxa este de 120 de lei.

Claudiu Fiu, vicepreședintele asociației, a spus că majorarea cotizației este generată de creșterea cheltuielilor salariale: „Lucrăm la bugetul pe anul 2020. Cotizația va crește cu 10 sau 20 de lei pe membru și va fi de 130 sau 140 de lei. E vorba de creșterea salariului minim pe economie, ceea ce va însemna o creștere a cheltuielilor cu salariile. Ne facem un buget la începutul anului. Sunt 37 de angajați ai asociației. Eu nu sunt printre ei. Sunt doar în Consiliul de Administrație“, a declarat Claudiu Fiu, vicepreședinte AJVPS Gorj, potrivit igj.ro.

Claudiu Fiu a afirmat că își dorește ca asociația să angajeze o persoană care să se ocupe exclusiv de activitatea de pescuit, ținând cont că numărul pescarilor din Gorj este unul foarte mare. În ultimii doi ani, aproximativ 1000 de pescari s-au înscris la Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Gorj, ajungându-se la un număr total de aproape 4.500.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica