duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Marcel Ciolacu: Gabriel Oprea nu e vicepreședinte PSD

Noul președinte interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că Gabriel Oprea nu este membru al PSD și nici vicepreședinte al partidului. La rândul său, Viorica Dăncilă a precizat că toate protocoalele pe care le-a semnat în vederea susținerii în turul doi al alegerilor prezidențiale nu mai sunt valabile.

„Domnul Gabriel Oprea nu este membru PSD și nu va fi, cel puțin cât o să fiu eu președinte interimar”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat despre subiect, la finalul CEx al PSD de marți, relatează Mediafax.

Acesta a adăugat că Oprea nu este nici vicepreședinte al partidului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Viorica Dăncilă a spus, la rândul său, că tot ceea ce a semnat ea nu mai are valabilitate.

„Tot ce a fost semnat de mine nu mai are valabilitate. Tot ce a fost semnat a fost până în turul doi. Am avut mai multe protocoale de colaborare cu sindicatele. În aceste protocoale, liderul sindicatului devenea vicepreședinte PSD, dar fără drept de vot. Acum încetează totul și sindicatele vor coopera, bineînțeles, cu noul președinte”, a explicat Dăncilă.

Funcția de vicepreședinte al PSD pe care ar fi deținut-o Gabriel Oprea a nemulțumit mai mulți social-democrați. Gabriela Firea, de exemplu, a criticat această hotărâre.

Marcel Ciolacu a preluat interimar șefia PSD, după ce Viorica Dăncilă a demisionat din funcție, la finalul unui CEx de aproape șase ore.

Politica