vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Călin Cojocaru, debut de coșmar pe banca Pandurilor

Echipa de fotbal Pandurii Lignitu Târgu Jiu are un nou antrenor. Călin Cojocaru îi va conduce pe gorjeni în speranța unei salvări de la retrogradare. Chiar dacă noul stadion a fost inaugurat, Pandurii nu reușesc să adune puncte, iar acest lucru i-a făcut pe oamenii din conducerea clubului să schimbe, din nou, antrenorul.

Călin Cojocaru a debutat cu o înfrângere pe banca Pandurilor, 4-0 cu Rapid. Antrenorul spunea că este conștient că s-a înhămat la o muncă extrem de grea, dar are încredere în noii lui elevi. Totodată, tehnicianul spune că nu este interesat să implementeze un joc spectaculos, ci îl interesează doar rezultetele.

„Suntem într-un moment dificil, dar nu vreau să mă plâng de acest lucru. Îi cunosc pe majoritatea băieţilor. Avem de muncă şi de la meciurile care au rămas mă aştept să scoatem puncte. Mă interesează mai puţin jocul. Vreau să-i capacitez, să fim o familie, o echipă şi prin muncă să obţinem puncte. Pe moment, asta este cel mai important”, a spus Călin Cojocaru la conferința de presă în cadrul căreia a fost prezentat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Noul șef de pe banca Pandurilor a venit la Târgu Jiu cu speranțe și dornic de muncă.

„Campionatul este foarte lung, iar valorile sunt apropiate, aţi văzut că nu sunt diferenţe mari între echipele de pe primele locuri şi cele din coada clasamentului. Noi avem speranţe, avem un lot tânăr care trebuie să profite de situaţia actuală, să se remarce. De la Pandurii au plecat aproape două echipe, jucători care au ajuns la formaţii stabile din punct de vedere financiar, şi acelaşi lucru trebuie să-l urmărească şi ei. Pentru asta trebuie să muncim, să adunăm puncte, pentru că dacă nu ai calitate nu te ia nimeni. Cei care au plecat de aici şi-au făcut treaba. Trebuie să muncească, să fie modeşti şi să scoatem maxim la fiecare meci”, a mai spus Călin Cojocaru.

Meciul pierdut împotriva Rapidului a fost unul catastrofal, în care bucureștenii puteau să înscrie mult mai multe goluri. Pandurii ocupă ultimul loc în Liga2, după ce Daco-Getica s-a retras din competiție. Gorjenii au acumulat 7 puncte de la începutul campionatului și sunt la o diferență de 13 punte față de ultimul loc care se salvează de la retrogradare, Csikszereda. În următoarea rundă, Pandurii dau piept cu Concordia Chiajna, formație ce încearcă și ea să scape de retrogradare.

Politica