vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Lansarea Vioricăi Dăncilă în cursa prezidențială, anchetată

Lansarea Vioricăi Dăncilă în cursa prezidențială va fi anchetată. Noul ministru al Agriculturii, Adrian Oros, a anunțat că va trimite în această dimineață corpul de control la Romexpo. El spune că va fi verificată inclusiv plata evenimentului din 9 octombrie. Lansarea a fost organizată de fostul ministru Petre Daea, pentru Viorica Dăncilă, scrie realitatea.net

,, Corpul de control va verifica toate plățile efectuate, legalitatea acestor plăți, inclusiv plata evenimentului din 9 octombrie de la Romexpo – lansarea candidaturii doamnei Viorica Vasilica Dancila”, a declarat noul ministru al Agriculturii Adrian Oros.

Și premierul Orban susține că atunci au fost aduși oameni din subordinea Ministerului Agriculturii cu forța, pentru a participa la eveniment.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Se ştie foarte clar că unităţile din subordinea Ministerului Agriculturii, directorii judeţeni au fost obligaţi să vină cu angajaţii sau cu fermierii pe care îi controlau, cu forţa. I-au adus să participe la un eveniment politic şi sperăm să aibă curajul de a recunoaşte acest lucru”, a explicat Ludovic Orban.

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă şi-a prezentat programul de prezidenţiabil, în cadrul unui eveniment care a avut loc pe 9 octombrie, la Romexpo, în prezenţa a circa 10.000 de persoane, agricultori şi fermieri autohtoni.

Politica