duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Peste 50 de pompieri au donat sânge

Pompierii doljeni au înţeles cât de important este să doneze sânge, iar peste 50 dintre ei au şi făcut-o, marţi, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj. Alţii, vor face acelaşi lucru joi, în Băileşti.

Înţelegând nevoile comunităţii pe care o servim, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Oltenia” al judeţului Dolj, au participat la campania de donare de sânge, iniţiată de Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Craiova. Începând cu ora 09.30, la sediul inspectoratului din strada C.D. Fortunescu nr.2, cadrele de la resedinţa unităţii şi personalul operativ de la subunităţile din Craiova, s-au prezentat la punctul de colectare pentru a dona sânge.
Campania va continua şi în data de 17.10.2019, în municipiul Băileşti unde vor participa pompieri militari din cadrul celorlalte subunităţi de intervenţie”, au explicat reprezentanţii ISU Dolj.

Nu este pentru prima dată când pompierii doljeni donează sânge şi promit că pe viitor vor răspunde „cu aceeaşi promptitudine solicitărilor venite din partea semenilor”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica