vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Moţ nu-l mai vrea cetăţean de onoare pe Ștefan Popa Popa’S. Artistul a jignit oltenii

Primarul Slatinei, Emil Moţ, va solicita consilierilor locali să-i retragă artistului Ștefan Popa Popa’S titlul de cetăţean de onoare al municipiului, după ce acesta a făcut afirmaţii jignitoare la adresa oltenilor.

În cadrul unei emisiuni, la TV Europa Nova, din Timişoara, caricaturistul Stefan Popa Popa’s a spus că publicul din acest oraş nu mai este „de valoare”, pentru că sunt prea mulţi olteni.

“La ora actuală, Timişoara este invadată de olteni, peste tot numai maşini de Olt, Mehedinţi şi Dolj. Oltenii au stricat echilibrul cultural din Timişoara. Vrem o Timişoară a culturii, a bunului gust, nu ca publicul să cizeleze cultura. Publicul din Timişoara s-a schimbat, 60% sunt olteni. Unde sunt oamenii de valoare?
Trebuie să atacăm această temă, din Oltenia nu au venit cei mai buni, au venit ciurucurile. Înainte, copiii din Timişoara se jucau cu sârbi, maghiari, nemţi; ştiau patru limbi. Acuma, doar fusei, mersei, ma dusei… Nu zic, sunt şi oameni de valoare din Oltenia, dar aceia sunt sub 20″, a apreciat Stefan Popa Popa’s, suparat că, atunci când a fost invitat de primărie să facă portrete, caricaturi, în Piaţa Libertăţii, toţi s-au aşezat pe bănci, nimeni nu i-a dat bună ziua, scrie impactpress.ro.
Oltenii s-au revoltat, aşa cum era normal. De 20 de ani, caricaturistul este „Cetăţea de Onoare” al Slatinei. Primarul Emil Moţ, vrea acum să i-l retragă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

“Constat cu foarte mare regret că anumite personalități ajung să derapeze mult în discursul public, gândesc în clișee și preferă să gafeze decât să își recunoască o greșeală.
De aceea, am ales să le solicit colegilor din Consiliul Local să-i retragă calitatea și demnitatea de cetățean de onoare al orașului Slatina domnului Ștefan Popa Popa’S pentru lucrurile grave pe care le-a spuns la adresa oltenilor.
Domnule Popas, nu meritați niciun fel de recunoștință din partea orașului nostru și în numele slătinenilor vă recomand să vă cereți scuze public!

Mândru că sunt slătinean, mândru că sunt oltean!”, a scris Emil Moţ, pe pagina sa de facebook.

Artistul este şi cetăţean de onoare al Craiovei din 2005.

Politica