vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Terenul și canicula, handicapurile oltenilor la Baku!

Mateiu și colegii săi sunt favoriți în prima manșă cu azerii. Suporterii olteni vor putea vedea în direct prestația echipei lui Papură.

Casele de pariuri dau CSU Craiova favorită în prima manșă a dublei cu Sabail. 2.05 e cota oltenilor pentru victorie pe tărâm azer. Suporterii vor putea vedea în direct meciul. Manşa tur va avea loc joi, de la ora 19:00, şi va putea fi urmărită pe Digi Sport 1. Şi returul, de pe 18 iulie, din Bănie, va putea fi vizionat tot pe Digi Sport 1.

La prima vedere Sabail e un adversar modest. Nu și pentru Adrian Scarlatache, care evoluează de 7 ani în liga azeră. El a identificat două posibile probleme pentru formația olteană: terenul artificial și căldura mare din Baku. Acesta a spus pentru Fanatik: „Este o echipă bună. Sunt puternici în atac mai ales. Pe benzi au jucători foarte rapizi mai ales în dreapta. Nu sunt o echipă ușoară pentru Craiova. Nu prea au suporteri acasă dar având în vedere ca joacă în Europa or să vină. Terenul e de calitate. Nu sunt probleme. Doar că la ora meciului va fi foarte cald. Plus artificial, va fi greu. Cred că șansele sunt cam egale. Cred că la Craiova va fi greu pentru Sabail. E primul lor an în Europa. Este echipă nouă, fără experiență. Dar îi va face probleme Craiovei la Baku. Având în vedere căldura și terenul artificial. La Craiova cred că au șanse mari să se califice dar nu va fi ușor”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica