sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ANM. Vremea pentru următoarele două săptămâni

Temperaturile vor ajunge la 31 de grade Celsius în următoarele două săptămâni, dar vor fi ploi aproape zilnic, anunță meteorologii.

În Oltenia, potrivit ANM, până în 8 iunie, valorile termice diurne vor fi în creștere semnificativă, de la medii de 22-23 de grade, la medii de 29-30 de grade. Apoi, până la sfârșitul intervalului, variațiile maximelor termice vor fi nesemnificative, media acestora urmând să fie de 28-29 de grade. Temperaturile minime vor avea ușoare variații îndeosebi în prima săptămână, iar media acestora, pe tot parcursul intervalului, va oscila între 13 și 16 grade. Vor fi averse aproape în fiecare zi a intervalului, mai însemnate cantitativ îndeosebi în prima săptămână.

La munte, în prima săptămână vremea se va încălzi, astfel că, în weekend media temperaturilor maxime va ajunge în jurul valorii de 18 grade, iar a minimelor va fi de 10-11 grade. În cea de a doua săptămână, valorile termice vor scădea foarte ușor, cu 1-2 grade în medie. Temporar, vor fi averse în fiecare zi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica