joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Mirko Pigliacelli va fi antrenat de Robert Tufiși!

Antrenorul cu portarii școlit la Coverciano și-a reziliat contractul cu oltenii.

Mario Capece, specializat cu antrenarea portarilor la Coverciano, a părăsit formația craioveană. Antrenorul adus de Devis Mangia în urmă cu un an și jumătate a decis să-l urmeze pe principalul dat afară în aprilie și să se despartă de CSU Craiova. Capece are în CV formații precum FK Partizan, Virtus Entrella, AC Milan Academy, AC Biellese.
În locul său va fi promovat Robert Tufiși, antrenorul cu portarii de la Centrul de copii și juniori al clubului craiovean. Originar din Râmnicu Vâlcea, Tufiși a pus mânușile în cui în 2016, după ce a apărat pentru Argeș, Farul, UTA, Rocar, Gloria Bistrița, Forex Brașov, Râmnicu Vâlcea. Totuși, în toamna anului trecut, el a anunțat o reluare a carierei pentru Cozia Călimănești, formație din județeana vâlceană.
Capece este primul din staff-ul italian care pleacă după Devis Mangia. Momentan, în corpul tehnic, dintre cei aduși de Mangia, au mai rămas, cel puțin până la finalul stagiunii, Andrea Tedesco, Francesco Zanasi, Simone Fornani, Francesco Macri, Roberto Merella.

Politica