duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Toader se mai gândește dacă demisionează sau nu

Întâlnirea dintre premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, care a avut loc joi dimineaţă la Palatul Victoria, s-a încheiat. Întrevederea dintre cei doi a durat o oră şi a vizat schimbarea lui Toader din funcţie, scrie Mediafax.

Tudorel Toader a declarat după întâlnirea de joi dimineaţă cu Viorica Dăncilă, că a luat act de decizia premierului de a trimite la Cotroceni decizia de revocare a acestuia din funcţie. Toader a mai spus că va reflecta cu privire la demisie şi va da un răspuns joi, până la finalul programului.

„Eu vreau să spun că am avut relaţii foarte bune cu fiecare dintre cei trei permieri din guvernele carora am făcut parte. (….) Vă asigur de faptul că şi după incetarea ministeriatului, relatiile dintre mine si domnia sa vor fi neafectate. Spuneam dimineaţă că aseară a rămas să ne vedem la 9.30 şi să discutăm despre variantele de încetare a mandatului. A confirmat că aseară a dat drumul la adresele către preşedintele republiciii, undeva spre orele 21. Prin urmare, discuţia care a existat a fost absolut corectă, în limitele în care eu ştiam”, a declarat ministrul Tudorel Toader.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ministrul a precizat că a informat-o pe Dăncilă că în privinţa demisiei va reflecta şi, joi, până la finalul programului, va da un răspuns.

„Voi reflecta şi până la sfârşitul programului, voi trimite în scris cu nume şi prenume demisia. Până la finalul programului voi comunica decizia pe care am luat-o”, a spus Toader.

Politica