vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Moțiunea împotriva lui Tudorel Toader, dezbătută și votată miercuri în Senat

PSD vrea ca moțiunea împotriva lui Tudorel Toader să fie dezbătută și votată miercuri în Senat. Motivul: un vot de blam pentru ministrul Justiției în aceeași zi în care, în CEX, social-democrații ar urma să-i retragă acestuia sprijinul politic, forțându-i astfel mâna Vioricăi Dăncilă să-l remanieze, scrie HotNews.

Surse social democrate au declarat pentru Hotnews.ro că remanierea lui Tudorel Toader este iminentă iar social democrații iau în calcul mai multe variante pentru portofoliul de la Justiției. Printre numele vehiculate se numără Eugen Nicolicea dar și Rober Cazanciuc.

Deși inițial Dragnea dorea să amâne remanierea dupa sărbători, strategia a fost schimbată rapid. Potrivit surselor citate, în interiorul PSD există tensiuni, Liviu Dragnea având informații că premierul Viorica Dăncilă face opoziție și adună adepți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Liderul PSD este nemulțumit de faptul că premierul Viorica Dăncilă l-a susținut pe ministrul Justiție chiar și după acesta a refuzat să promoveze legile justiției. Sursele citate susțin că nu s-a decis pănă la acestă oră dacă lista miniștrilor remaniați va fi una extinsă.

Politica