marți, mai 14, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Halep s-a calificat în sferturile turneului de la Miami

Simona Halep nu i-a dat nici măcar o șansă adversarei sale, Venus Williams, pe care a bătut-o în două seturi, 6-3, 6-3 . Românca s-a calificat în sferturile turneului WTA de la Miami.

Halep a explicat care a fost abordarea sa în duelul cu Williams și cum a reușit să-și creeze un avantaj în fața americancei.

Cred că am servit foarte bine și am știut unde anume să trimit mingea ca să o pun în dificultate. De la primul meci de dublu de aici am început să-mi simt serviciul din ce în ce mai bun pe zi ce trece. Sunt mai încrezătoare și când am văzut că pot câștiga game-uri ușoare cu serviciul, am căpătat și mai multă încredere. Mai ales că Venus este în general o jucătoare foarte bună la retur. Asta a însemnat mult pentru mine, mă simt mult mai în siguranță”, a explicat Simona Halep la conferința de presă de la finalul partidei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În sfertul de finală de la Miami Simona Halep va da piept cu Qiang Wang, din China. Partida se va juca miercuri, de la ora 17:00.

Chinezoaica a trecut în optimi de compatrioata Yafan Wang în două seturi, 7-5, 6-4, după ce profitase în turul al treilea de abandonul fostului lider WTASerena Williams.

Politica