vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Oprișan îl atacă pe Dragnea: Face pe stăpânul partidului

Vicepreşedintele PSD Marian Oprişan a declarat, marţi seară, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, că Liviu Dragnea, de când a ajuns la Bucureşti, „s-a cam metamorfozat în preşedintele partidului cu anumite valenţe” şi că „mai face şi el din când în când pe stăpânul partidului”, informează Mediafax.

Întrebat cum ar descrie relaţia pe care o are cu preşedintele PSD Liviu Dragnea, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea a răspuns: „O relaţie principială. Instituţională”. 

Vicepreşedintele PSD Marian Oprişan i-a transmis lui Liviu Dragnea, în şedinţa CEx al PSD, că nu este „stăpânul partidului”, ci doar preşedintele, cerând organizarea unui Congres până la finalul anului pentru alegerea unei noi conduceri a formaţiunii.  ”În anul 2019 se finalizează şi mandatul domnului Dragnea şi a conducerii centrale a PSD şi trebuie făcut Congres”, a declarat Marian Oprișan.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nemulţumirea lui Oprişan a venit din cauza faptului că Liviu Dragnea l-a propus pe Dan Suciu pentru Ministerul Dezvoltării şi pe Răzvan Cuc pentru cel al Transporturilor, spunând-i liderului PSD că nu poate lua decizii de unul singur ca şi cum ar fi „stăpânul partidului”, au explicat sursele citate.

Cererea lui Oprişan nu a fost votată în CEx al PSD.

Politica