vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Fă-ne un cadou de Crăciun și pleacă! Se răsucește în mormânt Balaci!”

Demisia antrenorului Devis Mangia a fost cerută insistent de fanii grupării craiovene pe rețelele de socializare.

După catastrofa din Ștefan cel Mare, fanii olteni l-au coborât de pe soclu pe antrenorul Devis Mangia și i-au cerut pe diferite voci demisia. Majoritatea dintre ei nu înțeleg cum echipa s-a putut prezenta în asemenea hal la cel mai important meci al anului, în condițiile în care Dinamo era ciuca bătăilor în Liga 1.
„Dacă tu spui la interviuri că trebuie să întrebi jucătorii ce s-a întâmplat ți-ai dat în cap cu firma de antrenor. Fă-ne un cadou de Crăciun și pleacă”, spune un suporter. Iar altul întărește: „Rușine domnule Mangia! Desculții bufonului de Rednic te-au făcut de râs!”. „E momentul să aducem și noi un antrenor la care să sperăm mai mult decât mediocritate”, comentează un alt fan.
Un suporter al CSU Craiova e supărat pe întreg lotul: „Nu aveți chef de fotbal, plecați bă de la Craiova”. Iar altul comentează: „Se răsucesc în mormânt Balaci, Ștefănescu și ceilalți duși. Puteți pierde cu 3-0, dar nu de la Dinamo, și mai ales acum când Dinamo e epava campionatului”. Eșecul i-a determinat pe unii fani să ia decizii radicale: „Am spart televizorul din cauza voastră!” sau „Nu mai calc pe la stadion. Și mai fac ceva: Nici la tv nu vă mai privesc”.

Politica