miercuri, mai 22, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Și-a așteptat soția să iasă de la serviciu și a înjunghiat-o

O femeie, din Mehedinți, a fost înjunghiată de propriul soț. Incidentul s-a petrecut, marți, seara, în parcarea unei societăți comerciale din municipiul Drobeta Turnu Severin.
Femeia ieșise de la serviciu și era împreună cu mai multe colege când bărbatul a înjunghiat-o. Jandarmii au fost cei care au intervenit.
„Echipajul de jandarmerie care acționa în seara de 2 octombrie, a.c., în cadrul dispozitivului de menținerea ordinii publice a fost solicitat să intervină pentru aplanarea unui conflict în desfășurare, în parcarea unei societăți comerciale din municipiul Drobeta Turnu Severin.
La fața locului, jandarmii au constatat că un bărbat a înjunghiat-o pe soția sa de mai multe ori, cu un cuțit, în zona pieptului. Făptuitorul, un bărbat de 40 de ani a fost imobilizat și încătușat de jandarmi. La fața locului a fost solicitat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale victimei, care era conștientă”, potrivit Jandarmeriei Mehedinți.
Jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovire sau alte violențe”, pe care le-au înaintat organelor competente în vederea continuării cercetărilor. Cazul a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul Judeţean Mehedinţi, bărbatul fiind acuzat de tentativă de omor calificat asupra unui membru al familiei.

spot_img
spot_img
spot_img

Politica