marți, mai 14, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un copil de 5 ani a fost lovit mortal de o mașină

Accident grav în localitatea Lăpușata, județul Vâlcea. O tânără, de 22 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a lovit un copil de 5 ani. Micuțul a intrat în stop cardio-respirator. Un polițist aflat la fața locului a efectuat manevre de resuscitare, însă din păcate, copilul a murit.

Băiețelul se juca afară, sub supravegherea mamei, iar într-un moment de neatenție al femeii, acesta a ieșit pe carosabil și a fost lovit din plin. Se pare că femeia care a provocat accidentul și-a pierdut fratele tot într-un accident, tot în același loc, în urmă cu un an de zile. Ironia sorții sau nu, amândoi conduceau aceeași marcă de mașină, BMW. Băiețelul se afla în grija bunicii, pentru că mama lui era fără discernământ și fusese internată. Asta după ce, a fost acuzată pentru furt din case, s-au luat măsuri împotriva ei. După aproximativ o oră copilul a fost declarat mort. Dintr-o clipă de neatenție, micuțul și-a pierdut viața. Şoferul este cercetat penal pentru ucidere din culpă.

Alt copil, rănit de o mașină

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un alt copil, în vârstă de 9 ani, a ajuns la spital după ce, duminică, a fost rănit într-un accident pe DN 7 – Dealul Negru, pe raza comunei vâlcene Milcoiu, județul Vâlcea. Este vorba de o coliziune între două autoturisme, dar în urma căreia, un copil a fost singura victimă.

Polițiștii rutieri au stabilit că cele două mașini implicate se deplasau pe același sens, și anume, Râmnicu Vâlcea – Pitești. La un moment dat, unul a schimbat banda de mers, iar celălalt a frânat. Una dintre mașini a ieșit în afara carosabilului. S-a deplasat la fața locului Serviciul de Ambulanță Vâlcea. Potrivit autorităților, traficul nu a avut de suferit.

Politica