vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elevii de 10 ai Mehedințiului, premiați

Elevii mehedințeni care au obținut nota 10 la examenele naționale din această vară au fost premiați, conform unei hotărâri a Guvernului.

Astfel, 3 elevi care au luat nota 10 la evaluarea naţională au primit câte o mie de lei, iar doi absolvenţi de liceu, care au obţinut media 10 la bacalaureat au primit câte trei mii de lei.

Urmare a hotărârii Guvernului de a susţine excelenţa, în calitatea sa de reprezentant al executivului în judeţ, prefectul Nicolae Drăghiea a participat la festivitatea de premiere a celor 5 elevi, absolvenţi ai anului 2018, care au obţinut nota 10 la evaluarea naţională şi examenul de bacalaureat. În alocuţiunea rostită, domnul Nicolae Drăghiea a afirmat că prezenţa domniei sale este rezultatul respectului faţă de aceşti elevi, de părinţii şi dascălii care îi susţin şi le îndrumă paşii. Prefectul s-a adresat şi copiilor, îndemnându-i să ducă mai departe faima inteligenţei şi hărniciei mehedinţene, dar să nu uite niciodată acest judeţ şi după ce studiile lor vor fi desăvârşite pe alte meleaguri, să se întoarcă acasă, ca oameni de administraţie, specialişti, politicieni şi să ducă mai departe destinele locurilor natale”, au anunțat reprezentanții Prefecturii Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica