vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSM Slatina s-a croit pe eliminat doljeni: 12-11 cu CSO Filiași!

Echipa de județ din Slatina face instrucție cu formațiile doljene din ultimul eșalon național. După ce a bătut FCU Craiova, a trecut în Cupă și de Filiași.

CSM Slatina face slalom printre reprezentantele Doljului. După ce a eliminat echipa lui Mititelu, în turul precedent al Cupei României, la mijlocul săptămânii a dispus și de CSO Filiași. A fost 2-0 cu alb-albaștrii lui Fane Stoica, iar acum 12-11 cu băieții lui Silviu Lung. Toate cele 23 de goluri s-au marcat în urma loviturilor de la 11 metri, după 120 de minute de joc scorul fiind alb, 0-0.

Veteranul Gabi Precup a marcat pentru calificarea în următoarea fază a Cupei. „Când am executat cel de-al doilea penalty, am avut acelaşi gând ca acum mulţi ani, când am bătut în faţa celor de la FC Vaslui. Soarta mi-a surâs din nou, mă bucur că ne-am calificat. A fost un meci electrizant, 120 de minute în care am luptat pentru victorie, oamenii au venit din nou la stadion, ne-au susţinut, au huiduit echipa adversă la penalty-uri… aşa se construieşte o echipă. Suntem foarte bucuroşi, sper să o ţinem tot aşa”, a spus Precup.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica