vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Luptătorii craioveni au cucerit șase medalii naționale la seniori

Reprezentanții cluburilor craiovene în cadrul Campionatului Național de Seniori la lupte libere, feminine și greco-romane, care a avut loc de curând la Reșița, nu s-au întors cu mâna goală din Banat.

Patru medalii au ajuns la sportivii lui CS Universitatea Craiova, iar două au fost obținute de sportivele lui CSM Craiova. Cea mai importantă medalie a fost a Alexandrei Anghel, de la CSU Craiova, care a câștigat titlul național la categoria 72 kg. De la clubul universitar, Simona Zidaru (65 kg) și Ștefan Coman (65 kg) au urcat pe a doua treaptă a podiumului, iar Ion Pîslaru (97 kg) a adjudecat o medalie de bronz. Aceștia sunt antrenați de frații Cimpoeru.

Din partea CSM Craiova, Violeta Măicănescu, pregătită de Valentin Boboșca, a ajuns până în finala categoriei 62 kg, dar a pierdut în fața sportivei Kriszta Incze din Sfântu Gheorghe, astfel că a obținut medalia de argint. Ana Maria Enache, sportivă a lui Petre Banciu, a adjudecat bronzul la aceeași categorie. În apropiere de podium s-a clasat și Mihaela Bărbulescu, care a ocupat locul cinci la 57 kg.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica