ALDE DOLJ: STABILITATEA POLITICĂ ESTE VITALĂ PENTRU ECONOMIE    

Date:

Deputat Ion Cupă, Vicepreședinte național ALDE: Justiţia trebuie să își urmeze cursul ei iar guvernarea PSD-ALDE să meargă mai departe”

Coaliția pentru Dezvoltare și Democrație are toată legitimitatea politică pentru a continua guvernarea în folosul românilor. Lucrurile bune realizate de către guvernarea PSD – ALDE trebuie apărate. 

Guvernul unei țări democratice se decide la urne nu în stradă, nici în instanțele de judecată și nici în birourile serviciilor de informații.

Preocuparea ALDE rămâne aceea de a găsi în interiorul guvernării cele mai bune soluții pentru consolidarea  dezvoltării economice și creșterea calității vieții cetățenilor români.

Separația puterilor în orice stat de drept înseamnă ca justiția să-și urmeze cursul ei iar puterea executivă-guvernul să se ocupe de politici publice eficiente centrate pe agenda reală a cetățenilor. 

Stabilitatea politică este decisivă pentru economia românească în următorii ani. Iar fără o economie cu o creștere constantă niciun guvern nu va putea continua politicile de sporire a veniturilor populației

Facem un apel la cetățeni, indiferent de opțiunile lor să pună rațiunea și moderația deasupra oricărei retorici sau acțiuni agresive, violențe, discriminatorii și nondemocratice.

Nu folosește nimănui escaladarea radicalizării opțiunilor politice.

Facem de asemenea un apel către partidele din Opoziție să rămână în cadrul democratic și să  susțină nevoia de stabilitate.

Dacă au cu adevărat o alternativă mai bună (nu speculații, nu iluzii!) să o prezinte cetățenilor și să le ceară votul în 2020, atunci când vor fi alegeri parlamentare.

 

 BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

 

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

Anchetă la Penitenciarul Craiova, după un interviu dat de Dincă

Polițiștii doljeni au deschis un dosar penal și fac...

Craiova. Reținuți pentru trafic de droguri

Polițiștii de la Combaterea Criminalității Organizate Craiova și procurorii...

Bucătărie nouă la „Filantropia”

Blocul alimentar al Spitalului "Filantropia" din Craiova a fost...

DGASPC Mehedinți și-a făcut cabinet stomatologic. Și copiii și adulții vor fi tratați

Beneficiarii sistemului de protecție socială din cadrul Direcției Generale...