vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Biciclist mort în urma unei bătăi primite după ce a arătat semne obscene în trafic. Autorul, liber

Un biciclist, în vârstă de 43 ani, din orașul Balș, și-a pierdut viața după ce a fost bătut de un bărbat căruia îi arătase semne obscene în trafic. Vinovatul nu a fost arestat preventiv, magistrații Tribunalului Olt considerând că este suficient să-l plaseze sub control judiciar.

Magistraţii Tribunalului Olt au decis, joi după-amiază, să-l plaseze sub control judiciar pentru 60 de zile pe Marius Ionuţ Ştefana, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Balş, care luni a bătut un biciclist în vârstă de 43 de ani, din aceeaşi localitate, pentru că i-ar fi arătat semne obscene lui şi şoferului camionului în care acesta se afla, victima încetând din viaţă, ulterior. Decizia nu este definitivă.

Ştefana a fost reţinut pentru 24 de ore, miercuri după-amiază, iar joi a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt cu propunerea arestării preventive pentru 30 de zile. Instanţa a respins propunerea procurorilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Marius Ionuţ Ştefana este acuzat de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Agresiunea s-a petrecut luni după-amiază, în Balş, pe drumul naţional DN 65 care tranzitează oraşul. La un moment dat, între biciclist şi şoferul camionului a existat o şicană. Biciclistul i-a arătat camionagiului semne obscene, iar şoferul a tras pe dreapta. Pasagerul care îl însoţea, Ştefana, a coborât şi l-a luat la bătaie pe biciclist. În urma loviturilor primite, acesta şi-a pierdut echilibrul şi a căzut, lovindu-se puternic la cap.

O ambulanţă l-a transportat pe bărbatul agresat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, în stare gravă.

Acesta a fost intubat în UPU, apoi transferat la Spitalul Craiova. În cursul nopţii de marţi spre miercuri, bărbatul a decedat.

Politica