vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Învinși la limită de Oradea

Echipa de baschet masculin a SCM Craiova nu a reușit să își înlesnească drumul către top six printr-o victorie în fața lui CSM Oradea, în meciul care a avut loc miercuri seara în Polivalenta din Bănie.

Baschetbaliștii craioveni au pierdut la un singur coș întâlnirea cu orădenii, care s-au impus contra formației oltene cu scorul de 90-88. După un prim sfert echilibrat, care s-a încheiat la egalitate 25-25, a urmat un sfert doi care i-a “îngropat” practic pe jucătorii lui SCM Craiova, oaspeții câștigând cu 32-21 și creându-și un avantaj considerabil. Gazdele au mai reușit să reducă din diferență abia în ultimul parțial, după ce sfertul trei s-a terminat tot la egalitate, 19-19. Echipa craioveană a adjudecat sfertul patru cu 23-14, dar insuficient pentru a întoarce soarta punctelor.

Pentru SCM Craiova au evoluat: Vârnă (6 p.), Martinic (13 p.), Siriscevic (18 p.), Samuels (15 p.), Aleksandrov (15 p.), Orbeanu (3 p.), Reed (4 p.), Paasoja (2 p.), Kikos (12 p.). O victorie i-ar fi ajutat pe craioveni în lupta pentru primele șase locuri, dar așa nu le rămâne decât să se concentreze pe meciurile rămase din campionat până la împărțirea în play-off și play-out. SCM Craiova va disputa următorul meci abia la începutul lui martie, până atunci urmând să fie pauză competițională din cauza acțiunilor echipelor naționale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica