vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

E-tour.ro a înregistrat, în mai puțin de un an, vânzări de peste 1.000.000 de euro și un număr de peste 2000 de clienți

Relansat la începutul anului 2017 sub această formă, serviciul online de turism e-tour.ro operat de agenția de turism locală HBC Travel a înregistrat în mai puțin de un an vânzări de peste 1.000.000 de euro și un număr de peste 2000 de clienți.

Deși e-tour.ro a fost lansat în urmă cu peste 10 ani fiind inițial un portal de intermediere turistică între client și proprietarii de unități de cazare, de când l-am preluat în 2016 acesta a trecut printr-o modificare de abordare, integrând acum principalii turoperatori autohtoni și nu numai, atât pe segmentul de turism individual cât și charter”, ne declară Emanuel Nastasă, Business Manager al HBC Travel.

Implementarea serviciului a durat aproximativ un an, investiția inițială depășind 50.000 de euro. ”Clienții sunt din ce în ce mai receptivi la rezervări online, mai ales dacă ne gândim că peste 80% din biletele de avion se vând online și se observă o tendință de creștere și pe segmentul leisure. Pentru noi, ponderea cea mai importantă în vânzări a fost litoralul, atât Bulgaria și Grecia, dar mai ales cel românesc. Un procent extrem de important, și aici mă refer la un procent de cel puțin 90% din vânzările turismului intern, au avut-o sejururile plătite cu vouchere de vacanță. Am observat o creștere cu peste 30% a turismului balneo, indiferent că vorbim despre escapade de weekend sau de sejururi cu tratament de 10-12 nopți”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Operatorul e-tour.ro, HBC Travel, cu sediul în Craiova nu se va opri însă aici, în perioada următoare cencentrându-și atenția spre integrarea mai multor parteneri strategici pentru piața locală, punând la dispoziția clienților mai multe oferte pentru sejururile în Grecia și Bulgaria, dar și ofertele proprii de tipul Travel Sensations, o serie de circuite All Inclusive din punct de vedere al experiențelor oferite de anumite destinații.

hbc-comunicat-2

”Prima propunere în acest sens este Cappadocia, circuit programat între 1 și 6 aprilie, în vacanța copiilor, chiar înainte de Sărbătorile de Paște. Din păcate nu vom putea integra la timp și ofertele pentru charterul pe destinația Antalya cu plecare din Craiova, dar clienții pot efectua rezervări prin intermediul call-center sau al viitorului punct de lucru, prețurile pornind de la 295 EUR/pers în această perioadă de reduceri First Minute”, încheie managerul.

Politica