vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un tractorist de 70 de ani din Bala-Mehedinți a făcut-o de oaie

A condus tractorul beat, a băgat un om în spital și a fugit de la locul accidentului. Sunt faptele penale ale unui tractorist din comuna mehedințeană Bala care acum va da socoteală în fața legii.

Potrivit IPJ Mehedinți, la data de 11:09.2017, ora 18:30, poliţiştii Secției nr. 4 Poliție Rurală Baia de Aramă, au fost sesizați de către Secția U.P.U. a Spitalului Județean Drobeta Turnu Severin cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 70 de ani, din comuna Bala, județul Mehedinți a fost victima unui accident rutier. La fața locului s-a deplasat echipa operativă formată la nivelul Secției nr.4 Poliție Rurală Baia de Aramă, stabilind faptul că persoana în cauză, în vârstă de 70 de ani, se afla pe tiranții unui tractor, condus de un alt bărbat de aceeaşi vârstă şi din aceeaşi comună, iar din cauza drumului accidentat s-a dezechilibrat căzând pe partea carosabilă.

Aceasta a fost transportată la Spitalul Județean Drobeta Turnu Severin, pentru acordare de îngrijiri medicale, unde în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,43mg/l alcool pur în aerul expirat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, conducătorul tractorului a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, respectiv părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliţie.

Alt șofer matrafoxat

Pe data de 11 septembrie, poliţiştii de la rutieră şi ordine publică au depistat un bărbat în timp ce conducea un autoturism pe raza judeţului Mehedinţi, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,98 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Drobeta Turnu-Severin pentru recoltare de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele acestuia poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care se află sub influenţa alcoolului.

 

Politica