luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Radu Ioniţă, subprefect de Olt cu acte în regulă

Noul subprefect al judeţului Olt, Radu Ioniţă, a fost învestit în funcţie, marţi, în prezenţa unui reprezentant al Ministerului Afacerilor Interne, a prefectului şi preşedintelui CJ Olt, dar şi a mai multor şefi de instituţii deconcentrate.

După depunerea jurământului, Radu Ioniţă, a afirmat că se va strădui ca, pe durata exercitării mandatului de subprefect, să dea dovadă de bun simţ. „Să fiţi convinşi că această zi, pentru mine, reprezintă o dată foarte importantă şi, de acum înainte, alături de colegul şi prietenul meu, domnul prefect Silviu Neacşu, vom face o echipă nemaipomenită. Aşa cum am declarat, «la cald», după ce am primit informaţia că voi fi subprefect prin Hotărârea de Guvern, voi încerca tot timpul să dau dovadă de bun simţ, de raţiune şi foarte multă perseverenţă pentru a face ca tot ceea ce înseamnă hotărâre a guvernului să fie transpus aşa cum trebuie, în teritoriu. Mulţumesc, încă o dată, tuturor celor care m-au sprijinit şi mă vor sprijini în continuare. În acelaşi timp, sunt convins că vom face împreună o treabă foarte bună”, a declarat Ioniţă.

Prefectul Silviu Neacşu l-a felicitat pe Ioniţă pentru numirea în funcţie, exprimându-şi speranţa că vor face o echipă bună. „Vreau să-l felicit pe domnul Ioniţă pentru funcţia în care a fost învestit, să-l asigur de tot sprijinul nostru, al tuturor, în îndeplinirea tuturor sarcinilor care ne revin. Îi urez succes deplin în activitatea pe care o va desfăşura în continuare, domnului Cotarcea, la Inspectoratul de stat în construcţii. Având în vedere că ne aşteaptă o perioadă destul de complicată şi de bogată, cred că vom obţine rezultate bune. Cred, în acelaşi timp, că vom face o echipă bună şi vom realiza ceea ce ne-am propus”, a zis Neacşu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Prezent la ceremonie, secretarul de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI), comisar Mihai Dan Chirică, a vorbit despre momentul predării ştafetei pentru funcţia de subprefect de Olt. „Domnule Ionuţ Cotarcea, vreau să vă mulţumesc din suflet pentru activitatea pe care aţi desfăşurat-o ca subprefect al judeţului Olt.Predaţi, astăzi, ştafeta domnului Radu Ioniţă, căruia îi urez mult succes în activitate. Sper să faceţi cinste funcţiei şi cetăţenilor pe care îi reprezentanţi”, a spus el.

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a declarat că înlocuirea subprefectului reprezintă o reîntregire a echipei care va pune în aplicare, în continuare, programul de guvernare al PSD. „Îl felicit şi eu pe domnul Radu Ioniţă! Sunt convins, aşa cum îl cunosc eu, că va face faţă cu brio acestei funcţii. Aveam nevoie de o reîntregire a acestei echipe pentru că avem nevoie să putem pune în aplicare, prin reprezentanţii Guvernului în teritoriu, programul de guvernare pe care ni l-am asumat în faţa cetăţenilor”, a declarat Oprescu.

Politica