vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Final de sezon regulat… încântător

Dacă în prima parte a campionatului voleibaliştii craioveni au creat îndoieli în privinţa forţei lor din acest sezon, după ce în precedentul au ieşit campioni naţionali, pentru că suferiseră înfrângeri nepermise, în retur elevii lui Pascu au turat motoarele la maxim şi au reuşit săştige toate meciurile, inclusiv cel din ultima etapă care a avut loc sâmbătă. SCM U Craiova a încheiat sezonul regulat cu un success pe terenul Unirii Dej, cu scorul de 3-1, ceea ce i-a adus trei puncte grupării oltene, care intră în play-off de pe locul trei, cu 52 de puncte, în timp ce pe primele două locuri se află la egalitate Steaua şi Zalău, cu câte 53 de puncte fiecare, steliştii obţinând doar o victorie cu 3-2 în ultima etapă. Echipa din Bănie a avut ceva dificultăţi doar în setul secund, pe care l-a pierdut cu 25-22, în rest a trecut la pas de formaţai din Dej, cu 25-20 în primul set, 25-13 în parţialul trei şi 25-19 în al patrulea act, care a pecetluit soarta meciului în favoarea campionilor.

Urmează cea mai dificilă parte a campionatului”

Pornind dintr-o poziţie bună în play-off, echipa craioveană nu va avea totuşi o misiune uşoară în lupta pentru titlul naţional. Dan Pascu, antrenorul voleibaliştilor de la SCM U Craiova, a declarat după victoria la Dej că greul de acum va începe, în play-off, fiind cea mai solicitantă parte a campionatului. Despre meciul câştigat în ultima etapă, tehnicianul a spus că s-a resimţit oboseala echipei prin faptul că au pierdut un set. „A fost un meci dificil, dar băieţii s-au comportat foarte bine şi am reuşit să obţinem toate cele trei puncte. Felicit jucătorii pentru parcursul din acest retur de campionat, unde am reuşit săştigăm toate partidele. Din păcate, s-a acumulat şi oboseala după toate meciurile disputate şi acest lucru s-a reflectat şi prin faptul că am pierdut câte un set atât la Bacău, cât şi la Dej. Urmează cea mai dificilă parte a campionatului, unde vom întâlni cele mai bune echipe din Divizia A 1. Primul joc va fi acasă, cu Arcada Galaţi, cel mai probabil sâmbătă”, a declarat Dan Pascu, antrenorul echipei masculine de volei SCM U Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fetele au pierdut cu 3-1 în ultima etapă

La polul opus, echipa craioveană feminină de volei din Divizia A1 n-a reuşit decât o singură victorie în stagiunea regulată, în prima rundă a returului, în deplasare la CSU Galaţi (3-2). În rest, a pierdut toate partidele disputate în acest campionat, ultimul eşec fiind în faţa echipei Medicina Târgu Mureş, în meciul jucat, sâmbătă, în Sala “Ion Constantinescu” din Craiova. Fetele pregătite de Daniel Săvoiu au pierdut cu 3-1 (25-18, 18-25, 25-21, 27-25) în ultima etapă înainte de play-out.

Politica