Luceafărul Drobeta își măsoară forțele în amicale

Date:

Aflați în plină perioadă de pregătire, severinenii de la Luceafărul își turează motoarele cu adversari puternici din zonă pentru a fi creionată formula câștigătoare în sezonul de primăvară. Sâmbătă, au programate teste împotriva concitadinilor de la CSS Drobeta, respectiv CSU Craiova.

Cele două jocuri vin după amicalul câștigat cu 3-2 împotriva seniorilor de la Viitorul Șimian, liderul Ligii a IV-a Mehedinți. Oficialii echipei de pe locul 4 din Seria a X-a a campionatului național de juniori B au căutat tot adversari mai mari la vârstă, dar și valoroși. CSS Drobeta evoluează în Liga Elitelor U19, iar CSU Craiova în Liga Elitelor U17.

Deja am avut un amical important câștigat cu seniorii de la Viitorul Șimian, cu o revenire spectaculoasă, iar acum am căutat alți adversari puternici și de o categorie superioară de vârsta echipei noastre. Am perfectat două meciuri de verificare pentru ziua de sâmbătă. Primul duel va fi cu juniori republicani A de la CSS Drobeta, apoi vom întâlni CSU Craiova U17. Sunt adversari care ne vor ajuta să ne lămurim pe unde mai trebuie lucrat înaintea sezonului de primăvară. Obiectivul nostru este să monitorizăm toți băieții, inclusiv pe cei de la grupa U15”, a declarat Alex Sitaru, managerul de la ACS Luceafărul Drobeta.

Partida împotriva celor de la CSS Drobeta se va disputa cu începere de la ora 11, iar jocul cu CSU Craiova va fi de la ora 16, ambele pe terenul de la Șimian.

Nicu LUNGU

Share post:

Popular

ULTIMA ORĂ
Recente

După zilele caniculare, vremea devine instabilă! Vor fi vijelii și grindină

Vremea va rămâne foarte caldă în următoarele două zile. Codul...

Alexandru Ișfan este încă pe lista CSU! La ce echipă și-ar dori jucătorul să presteze!

După ce au adus numai jucători liberi de contract,...

Pepe Bauza e netransferabil: „Am avut ofertă de 2 milioane și nu l-am dat”

Marele absent al derby-ului FCU - CSU este bijuteria...

Mehedinți. Jandarmii au scos un șarpe din canalizarea unei case

Jandarmii mehedințeni au scos un șarpe din canalizarea unei...