vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Noi jucători tineri… sub comanda lui Stoican

 

Atacantul clujean Sergiu Negruţ (23 de ani) şi portarul craiovean Laurenţiu Popescu (20 de ani) s-au alăturat echipei gorjene

Deşi s-a întors din cantonamentul efectuat în Turcia cu 26 de jucători,  Flavius Stoican a avut la antrenamentele din aceste zile nu mai puţin de 31 de fotbalişti. Lăsaţi în ţară, înainte de plecarea în Antalya, Andrei Șendroiu, Roberto Dumitru şi Cosmin Bârlan, de la Pandurii II, şi-au reluat pregătirile alături de prima echipă. Și nigerianul Samson Nwabueze , care nu a avut viză de intrare în Turcia, s-a alăturat pandurilor. Chiar dacă a pierdut pregătirea de iarnă, fostul fundaş de la CSM Râmnicu Vâlcea speră să devină jucător de bază la echipa gorjeană.

“Păcat că nu am reuşit să iau viza şi să merg cu Pandurii în Antalya. A trebuit să mă pregătesc singur, la Vâlcea, prin parc, fiindcă  la stadionul Municipal s-a pus lacătul şi nu am avut acces. Este clar că am rămas în urmă cu pregătirea, dar sper ca, după vreo două săptămâni, să fiu la capacitate maximă. Îmi doresc foarte mult să debutez la Liga 1”, a precizat Samson Nwabueze.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Principalele noutăţi din tabăra pandurilor sunt atacantul Sergiu Negruţ şi portarul de 20 de ani Laurenţiu Popescu, ultimul împrumutat de la CSU Craiova, unde n-a bifat nici măcar un minut în acest sezon.

“Vrem să-i dăm posibilitatea să joace. A apărat foarte bine în amicale şi la forma în care este acum, ar putea fi titular la Pandurii!”, a spus antrenorul Craiovei, Gigi Mulţescu, fără să ia probabil în calcul faptul că Răzvan Stanca, devenit în această iarnă şi căpitanul echipei gorjene, pare de neclintit dintre buturile Pandurilor.

Nici Negruţ n-a jucat prea mult în prima parte a  campionatului, fiind utilizat de CFR Cluj, timp de doar 73 de minute, pe finalul a 5 jocuri.

O dată cu venirea lui Laurenţiu Popescu, s-a renunţat la portarul Răzvan Negrilă. Acesta va trebui să-şi caute echipă la care să evolueze în retur, deoarece Pandurii II Târgu Jiu are şanse mari să se desfiinţeze în această iarnă şi astfel să se retragă din Liga a III-a.

Vineri, de la ora 17:30, CS Pandurii Târgu Jiu întâlneşte CSM Poli Iaşi, pe Municipalul severinean.

Politica