vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Grav accident pe DN 7. O persoană a murit, iar trei au ajuns la spital

 

O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte trei, între care un copil de numai şapte ani, au fost grav rănite, în urma unui accident produs, miercuri, pe Drumul Naţional 7.

Accidentul a avut loc în jurul orei 7.00, pe raza comunei Bujoreni, iar în acesta au fost implicate două autoturisme şi un autocar.

„Din primele verificări, poliţiştii rutieri au constatat că G.G., de 43 ani, din comuna Bujoreni, a condus un autoturism pe direcţia Sibiu – Râmnicu Vâlcea, iar la kilometrul 181+200 metri, deplasându-se pe banda 2, din cauza neadaptării vitezei de deplasare, intr-o curbă la dreapta, deosebit de periculoasă, semnalizată corespunzător, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autocar ce se deplasa regulamentar din sensul opus, respectiv pe direcţia Râmnicu Vâlcea – Sibiu. Autoturismul în cauză a fost proiectat într-un alt autoturism care se deplasa pe banda 1, pe direcţia Sibiu – Râmnicu Vâlcea”, a declarat Alina Teodorescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma accidentului rutier, un bărbat de 34 de ani, din comuna Bujoreni, a decedat, iar alte trei persoane, dintre care un minor de 7 ani, toate din comuna Bujoreni, judeţul Vâlcea, au fost grav rănite. Victimele erau pasageri ai autoturismului care ar fi pătruns pe contrasens.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Politica