vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Baschetbaliştii craioveni, puşi la colţ de CSU Sibiu

Primul meci din acest campionat pentru echipa masculină de baschet a SCM U Craiova nu a fost unul favorabil. Elevii lui Vuksanovic au plecat la Sibiu cu gândul la un rezultat pozitiv, dar s-au întors cu o înfrângere destul de usturătoare pentru prima etapă a sezonului. Echipa craioveană a pierdut întâlnirea de luni seara, din deplasare, contra lui CSU Sibiu la o diferenţă de 16 puncte, scor 88-72 în favoarea sibienilor, care au făcut un prim şi ultim sfert de excepţie, acumulând un avantaj greu de recuperat pentru craioveni.

Gazdele au pornit în forţă partida, iar după încheierea primului sfert căpătaseră deja 10 puncte avans, ecart care nu a reuşit să fie diminuat substanţial de olteni până la finalul meciului, deşi aceştia s-au impus în următoarele două sferturi, scor 21-20 şi 23-21. Ultimul act i-a avut în prim-plan din nou pe jucătorii lui CSU Sibiu, care au încheiat partida în maniera în care au început, trecând în sfertul patru de echipa din Bănie cu scorul de 21-12. SCM U Craiova, în noul format pe care îl are, s-a văzut clar depăşită în primul meci din acest campionat, lucru ce ar trebui să ridice un semnal de alarmă pentru staff-ul oltenilor.

Nu am putut răspunde jocului agresiv al adversarilor. Am avut şi câţiva jucători cu probleme medicale. A fost o misiune imposibilă pentru noi în acest joc. Am revenit în sfertul al treilea, ne-am apropiat la 7 puncte de adversari, dar nu am putut menţine ritmul până la final”, au fost cuvintele antrenorului Vladimir Vuksanovic după înfrângerea suferită la Sibiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe parchet, în duelul cu CSU Sibiu, s-au aflat în echipa Craiovei următorii jucători: Abrams (20 p.), Fraseniuc (14 p.), Sepa (12 p.), Marinovic (10 p.), Paul (7 p.), F. Popa (7 p.), Gavrilă (2 p.), Damian, Lupusavei. În etapa a doua, SCM U Craiova va întâlni, pe teren propriu, BCM Baia Mare. Meciul este programat, vineri, de la ora 19.00, în Sala Polivalentă din Craiova.

Politica