duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pompierii mehedinţeni, la datorie

Pompierii din cadrul ISU „Drobeta” au intervenit, în acest weekend, pentru salvarea unei persoane, victimă a unui accident rutier, acordarea primului-ajutor medical unui număr de 29 de persoane cu probleme medicale şi pentru evacuarea apei din beciul unei case de locuit. Vineri, 9 octombrie a.c., la ora 12.49, trei echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Drobeta-Tr.Severin au intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă, o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, în localitatea Balota, pe DN 6, la un accident rutier, în care un autotren s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Pompierii au înlăturat pericolul de producere a unui incendiu în urma accidentului, întrucât existau scurgeri de combustibil şi au acordat primul-ajutor conducătorului autotrenului, după care l-au predat unui echipaj SAJ. Sâmbătă, 10 octombrie a.c., la ora 19.00, un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Drobeta-Tr. Severin a intervenit, în municipiul Drobeta-Tr.Severin, pe str. I.C. Brătianu, pentru transportul unei persoane supraponderale (aprox. 120 kg ), pe targă, de la  etajul 4 al  apartamentului unde aceasta locuieşte şi până la ambulanţa S.A.J. sosită în faţa blocului.

Duminică, 11 octombrie a.c., la ora 13.00, un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Drobeta-Tr. Severin a intervenit, în municipiul Drobeta-Tr. Severin, pe str. Traian, nr. 217, cu o autospecială de intervenţie şi o motopompă, pentru evacuarea apei acumulată în beciul unei case de locuit.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica