joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Juniorii U19 și B au spart gheața

Sâmbătă perfectă pentru puștii de la CSU în competițiile  naționale în care au fost angrenați. După două eșecuri la rând trupa lui Victor Naicu a obținut primul succes în Liga Elitelor – U19, seria Vest. CSU s-a impus, scor 3-2, în depălasare la Cluj Napoca, în fața echipei FC Viitorul Mihai Georgescu. Golurile craiovenilor au fost marcate de Manea, Petre, gazdele trecându-și în cont și un autogol. Formula folosită în acest meci de Victor Naicu a fost următoarea: Tomșa – Ghincea, Hreniuc, Ciocoteală, Drăghici – Manea, Iuga, Armășelu, Petre – Buzărnescu, Jurj. Au mai jucat: Dică, Hodea, Geanimu, Luică. În competția juniorilor mai mici cu 2 ani, Liga Elitelor U17, craiovenii au remizat sub Tâmpa, 1-1, cu FC Brașov, golul fiind marcat de Buzan.

”Am prestat un joc bun și sunt mulțumit că am obținut un rezultat pozitiv. Începutul bun de sezon ne dă speranțe că vom putea reuși mai mult. Ne așteaptă un alt meci dificil, cu Timișoara, dar sunt convins că vom continua șirul meciurilor bune”, a afirmat antrenorul juniorilor U17 de la CSU, Mugur Gușatu.

Acesta a trimis i-a avut în teren pe: Vlad – Borța, Băloi, Țoiu, Marcov – Dinu, Buzan – Gunie, Bîrzan, Gușatu – Cîrlig. Au mai jucat: Pacionel, Popescu, Bonciog. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Prima victorie și la republicanii B

În campionatul juniorilor republicani B, CSU a spart geața în campionat. Elevii lui Marian Calafeteanu au învins, scor 1-0, pe CSM Rm. Vâlcea. Unicul gol a meciului a fost marcat de Stăiculescu. La CSU au evoluat: Bobonete – Pîrvuleasa, Modora, Sima, Gheorghe – Baciu, Stăiculescu, Șerban, Călărașu, Nichifor – Marcovic. Au mai jucat: Manea, Cojocaru, Grigorașcu, Gheorghiescu, Vadasis. 
Tehnicianul Marian Calafeteanu s-a arătat optimist că odată cu această victorie echipa se va expriuma altfel meciurile viitoare:”Aveam nevoie de un succes pentru a ne descătușa. Speră să avem un moral bun pentru etapele ce vin, pentru că acum am arătat determinare și altă exprimare în joc. Am încredere că odată cu trecere etapelor vom crește în evoluție”. 

7 puncte din 9 au obținut în primele trei etape juniorii de la CSU 

”Aveam nevoie de un succes pentru a ne descătușa. Sper să avem un moral bun pentru etapele ce vin, pentru că acum am arătat determinare și altă exprimare în joc. Am încredere că odată cu trecere etapelor vom crește în evoluție”, Marian Calafeteanu, antrenor juniori B.

Politica