joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Doljul are un nou subprefect

Noul subprefect al județului Dolj este Simona Moise, conferențiar universitar, fost inspector principal economic la Primăria Craiova și fost consilier județean. Funcția a rămas vacantă după decesul subprefectului Ionel Ciobotea. Ea a fost numită în funcție printr-o hotărâre a Guvernului privind  exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al judeţului Dolj. Tot miercuri, a fost adoptată și hotărârea privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Dolj de către doamna Moise Simona”.

Noul subprefect a declarat că își va exercita noile atribuții în conformitate cu legea și va face demersuri pentru ca proiectele bune de la nivelul Prefecturii Dolj să fie menținute și să demareze și alte proiecte care să rezolve anumite probleme cu care se confruntă județul.

„Vestea că am fost numită în această funcție am primit-o evident cu bucurie, pentru acest lucru le mulțumesc celor care au avut încredere în mine.Planurile sunt multe, bineînțeles îmi doresc să inițiez noi proiecte, evident le voi continua pe cele viabile, toate lucrurile bune făcute până acum de către predecesorii mei, dar ca obiectiv principal am creșterea prestigiului instituției prefectului, a încrederii în rândul populației în Instituția Prefectului și toate aceste lucruri le voi face în deplin respect pentru lege și cetățeni.Astăzi (n.r. joi) am fost la Prefectură, iar mâine probabil începem în forță. Ca urmare a activității mele profesionale și politice până astăzi am constatat anumite probleme la nivelul județului Dolj. Evident, mă voi consulta cu domnul prefect și vom vedea ce se poate face la nivelul Prefecturii pentru soluționarea acestora, așa că în clipa aceasta este prematur să vă spun un plan concret pentru prezentul apropiat.Vreau să mă remarc, prin fapte, nu prin vorbe, nu promit, oamenii politici promit și eu nu mai sunt om politic”, a declarat pentru Jurnalul Olteniei, Simona Moise, subprefect de Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Foto:nouapresa.ro

Politica