miercuri, mai 15, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Săpunaru in, Anton out

Mişcări de ultimă oră pe piaţa transferurilor pentru gruparea gorjeană. După ce Cristi Săpunaru a semnat un contract valabil pe un an cu o opţiune de prelungire cu Pandurii Târgu Jiu, s-a consemnat şi o plecare la formaţia olteană. Paul Anton a plecat de sub comanda lui Edi Iordănescu pentru a ajunge la Dinamo Bucureşti, unde a parafat o înţelegere pe doi ani şi jumătate.

Mijlocaşul în vârstă de 24 de ani a venit la Pandurii în 2012 şi a evoluat în peste 100 de partide în prima ligă şi 10 meciuri în Liga Europa pentru echipa gorjeană. Despre Cristi Săpunaru, ştim cu toţii că este un jucător extreme de valoros, care are o experienţă bogată în străinătate şi la nivel internaţional. Deşi s-a făcut remarcat în anumite momente printr-un comportament nu tocmai în limitele eticii, nimeni nu îi poate condamna valoarea fotbalistică. Născut la 5 aprilie 1984, fundaşul dreapta Cristi Săpunaru a debutat la FC Naţional şi a evoluat în perioada 2002 – 2008 la FC Naţional şi Rapid.

Între 2008 şi 2012 a fost jucătorul celor de la FC Porto, formaţia cu care a evoluat în cupele europene iar în 2010 a fost împrumutat de FC Porto la Rapid după care a revenit în Portugalia. În perioada 2012 – 2015 a evoluat pentru Real Zaragosa şi Elche iar sezonul trecut a revenit la Rapid, în prezent semnând cu Pandurii Târgu Jiu din postura de jucător liber de contract.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica