vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Femeia de 63 de ani plecată de acasă a fost găsită

Femeia de 63 de ani din localitatea Sălcuța, care plecase de acasă sâmbătă, a fost găsită de polițiști aseară, într-o pădure din vecinătatea localității de domiciliu, în locul denumit “Trupul Opritură”, situat între satul Tencănău şi râul Desnăţui, la limita dintre liziera pădurii şi un câmp mlăştinos.

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Bucovăț au fost sesizați de către T.COSTEL, 45 de ani, din Craiova cu privire la faptul că mama sa, T.MARIOARA, de 63 de ani, din localitatea Bucovăț, sat Mârza, a plecat de la domiciliu în dimineaţa zilei de sâmbătă, 29.08.2015, ora 0300 și nu a mai revenit.

Polițiștii au demarat verificările și căutările, fiind constituite echipe mixte formate din poliţişti şi reprezentanţi ai administrației publice locale care au intensificat activităţile de căutare în pădurea Tencănău, punctul „Trupul lui Pop” ce aparţine Ocolului Silvic Perişor, în vederea găsirii persoanei dispărute. De asemenea, la căutări au participat și cetățeni din localitățile Mârza și Tencănău, județul Dolj.

A doua zi căutările au fost continuate, iar în jurul orei 1900, T.MARIOARA fost găsită în viaţă, într-o pădure din vecinătatea localității de domiciliu, în locul denumit “Trupul Opritură”, situat între satul Tencănău şi râul Desnăţui, la limita dintre liziera pădurii şi un câmp mlăştinos, informează IPJ Dolj.

 

Foto:observatorulph.ro

Politica